flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Ямпільському суді відбулась робоча зустріч за участю представників міжнародної місії ENEMO

18 липня 2019, 09:41

17 липня 2019 року в Ямпільському районному суді Вінницької області пройшла робоча зустріч представників Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) Місії зі спостереження за виборами в Україні 2019 з в. о. голови суду.

 

Довгострокові спостерігачі за виборами представники ENEMO  - Елідон Ламані та Айгуль Яфарова, завітали до суду з метою обговорення актуальних питань виборчого процесу та розгляду місцевими судами категорії справ, що стосуються захисту реалізації права голосу.

Зокрема, міжнародних спостерігачів цікавило питання чи є у провадженні суду справи, пов’язані із виборчим процесом, суть позовних заяв з якими звертаються виборці та кількість розглянутих справ.

Вичерпні відповіді на всі питання представникам міжнародної місії ENEMO надала в.о. голови Ямпільського суду Алла Любинецька-Онілова.

Довідково: Міжнародна місія ENEMO зі спостереження за виборами в Україні здійснює моніторинг якості виборчого процесу та його відповідність національному законодавству та міжнародним стандартам.

 

За повідомленням прес-служби суду