flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ЯМПІЛЬСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

23 травня 2017, 11:12

Нагадаємо, що проект «День відкритих дверей» започатковано Ямпільським районним судом у 2014 році. В рамках даного проекту кожного року майбутні юристи знайомляться з історією створення, будівлею та особливостями роботи суду.

Ключовою метою вказаного заходу є забезпечення прозорості та відкритості діяльності суду, пропагування доступності суду для  громадян, обізнаності широкої громадськості з  роботою судової гілки влади.

Про проведення Дня відкритих дверей судом проінформовано  шляхом розміщення відповідного оголошення на інформаційних ресурсах суду.

Учасниками заходу стали учні 9 класу.

Тож, 16 травня 2017 року в черговий раз Ямпільський районний суд відкрив двері майбутнім студентам Вінниччини.

Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе екскурсію Будинком Правосуддя: огляд робочих кабінетів, зали судових засідань, канцелярії суду, ознайомлення з діяльністю суду, роботою працівників апарату суду та бесіду з головою суду Дзерин М.М. та суддею Любинецькою-Оніловою А.Г., на якій можна було поставити запитання, що цікавили учнів.

По завершенню суддя Любинецька-Онілова А.Г.,  від імені всього колективу побажала студентам успіхів в навчанні, наголосивши, що людина, яка ставить перед собою мету, обов’язково її досягає.

Вважаємо, що  проведення таких заходів сприятиме формуванню авторитету суду та забезпечить максимальну прозорість у роботі.